Adlerbethsgatan 17

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1931
Förening
HSB BRF Fredhäll i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 937 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
79 787 kr/m²
Antal besök
2 865
Dagar på Hemnet
11

Ca 10 kvm hörnbalkong i västerläge // Generöst ljusinsläpp // Hörnlägenhet // Stilrent kök

Välkommen till denna pärla med stor hörnbalkong mot lummig park. Balkongen på 10 ca kvm är en av höjdpunkterna med lägenhet då den går runt bostaden. Här väljer du om du vill sitta i eftermiddags/kvällssolen eller i skuggan. I övrigt har du generösa fönsterpartier för ett maximalt ljusinsläpp. Här bor du med en mängd tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, speglade dörrar, och klassiska fönsterbrädor. Vardagsrummet bjuder på flera möbleringsalternativ för både soffa och matbord. Köket är klassiskt vitt och utrustat med diskmaskin. Badrum med tidlöst kakel och dusch.

Föreningen är välskött och hade i senaste årsredovisningen ca 12 miljoner i omsättningstillgångar och har dessutom en låg belåningsgrad.

På Adlerbethsgatan 17 bor du i anslutning till grönskande Fredhällsparken. Närmsta tunnelbana är Kristineberg ca 250 meter bort. Vid tunnelbanan finns också en Coopbutik samt bangolf. Annars ligger ju Matpressen några kvarter bort med Systembolaget, som granne. Fredhäll har flera trevliga restauranger där Solstugan är populär. Under sommartiden är Fredhäll ett popluärt tillhåll för badsugna då det finns gott om badklippor i området.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm