Drottningholmsvägen 60, 5tr

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 8, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Iskristallen
Om föreningen
Avgift
2 374 kr/mån
Pris/m²
80 948 kr/m²
Antal besök
2 579
Dagar på Hemnet
8

Denna lägenhet karakteriseras av ett ytterst funktionellt läge. Från föreningens garage kommer man på några få sekunder ut på Essingeleden/E:4an. Ni finner er i en insynsfri tvåa som är luftig och har en stor inglasad balkong. Den erbjuder väldisponerade kvadratmetrar, har fina materialval och fönster mot grönska. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till känslan av rymd. Utöver det har bostaden väl tilltagna förvaringsmöjligheter och den fantastiska balkongen med sin öppningsbara inglasning blir som ett extra rum där man gärna håller till året runt. Det finns även ett stort badrum med funktionell inredning.
Den här lägenheten har fönster i två väderstreck i helt insynsskyddat läge och dessutom innergårdens grönska precis utanför. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Direkt närhet till Fridhemsplan med all dess service, dagligvaruhandel, restauranger och puls. Kommunikationsmässigt är det den stora knutpunkten på Kungsholmen med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet stadsbussar. Service och dagligvaruhandel finns i stora utbud med bland annat Västermalmsgallerian som hub. Ni har även närhet till härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. Vackra Norr Mälarstrand med dess populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet nås inom minuters promenad. För den träningssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor.

Brf Iskristallen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 168 bostadsrätter och 10 lokaler. Föreningen har dessutom 101 garageplatser. Föreningen har stabil ekonomi och har en långsiktig 50-årig underhållsplan. Föreningen erbjuder även sina medlemmar bland annat festlokal och gästlägenhet.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information.
0760-52 46 00
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 10
    maj
    Imorgon kl. 17:30–18:15
    Anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.