Sankt Eriksgatan 18B

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun Se på karta

3 890 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Nej
Byggår
1914
Förening
HSB BRF Hantverkaren i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 284 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
81 042 kr/m²

Accepterat pris 3.890.000kr!

*Juridisk person accepteras*
*Fri andrahandsuthyrning*
*Totalrenoverad 2021*
*Låg månadsavgift om 2284kr där värme, vatten, bredband (250) samt Tv-basutbud hos telenor ingår i avgiften*
*Äkta förening, äger marken, alla större renoveringar utförda i föreningen och låg belåning på 2139kr/kvm*

Nu finns möjlighet att bli första ägare till denna utsökta tvårummare som nyligen färdigställts september 2021 där allt är nytt och totalrenoverat. Via egen ingång från Sankt Eriksgatan i vacker fastighet från 1914 infinner sig direkt den nyrenoverade och påkostade känslan där alla materialval och detaljer är noga genomtänkta och utvalda. Här har inget lämnats åt slumpen - belysningen styr du enkelt via app från Plejd och lägenheten har ett eget FTX-aggregat som möjliggör bästa ventilation för trivsam inomhusmiljö. Golvet består av genomgående stilren enstavsparkett och väggarna är vitmålade. Det platsbyggda köket i toppskick har full maskinell utrustning från Siemens och generösa ytor i massiv ek. Den luftiga sällskapsdelen intill inrymmer en matgrupp, soffgrupp med tillhörande bord samt mediamöbel. Det smakfulla badrummet har snygga platsbyggda lösningar i grått och är helkaklat med bricmates serie Norrvange. Det rogivande sovrummet med fönster mot den grönskande och lugna innergården har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt önskat möblemang. Walk in closet intill inrymmer generös förvaring och har skön heltäckningsmatta på golv. Önskar du bo nästgårds till flertalet parker, Riddarfjärdens glimrande vatten och promenadstråk och samtidigt ha pulsen och klockrena kommunikationer runt knuten så har du hittat helt rätt. Här är det dessutom bara att flytta in. Välkommen hit för att trivas, välkommen hem!

Elegant fastighet anno 1914. HSB Brf Hantverkaren i Stockholm är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har väldigt låg belåning på 2139kr/kvm enligt årsredovisning 2020 och bildades 1981. De äger och förvaltar fastigheten Göken 32 i Kungsholmens församling. Huset uppfördes 1914 av Fastighets AB Vapensmeden och ritades av arkitekt Halvar Hallongren, byggmästare var Ivar Nyqvist. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till i tvättstuga, cykelrum, utrymme för barnvagnar ett grovsoprum samt motionsrum och en snickarbod. Föreningen har även en grön trevlig gemensam innergård med planteringar, som om sommaren möbleras med utemöbler och grill.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls runt Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. Våra favoriter är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! I området kring Fridhemspla

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm

Kontakta mäklaren

Mikael Bjérnhof

Widerlöv Stockholm
Mäklare Mikael Bjérnhof , Widerlöv Stockholm
073-3874600

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.