Kommande

Kungsbro strand 17

Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1934
Förening
BRF Kungsklippan i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 956 kr/mån
Kommande

*Kontakta mäklaren vid intresse/privatvisning!*

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om 35 kvm med stor balkong med utsikt mot Klara Sjö! Här bor ni på populär adress med närhet till såväl vatten- och grönområden som City. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa och TV-möbel som matgrupp invid fönstret. Härifrån nås den möblerbara balkongen i lugnt och lummigt gårdsläge. Sovrummet nås från såväl vardagsrummet om köket och rymmer bredare säng. En charmig skjutdörr med fönster skärmar av mot köket, som är ljust och stilrent med vita skåpluckor och bänkskiva i rostfritt. Välutrustat med kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Badrummet är även det ljust och fräscht med vita helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, dusch med vikvägg, handfat med kommod och spegelskåp. Hallen är mycket välkomnande och har gott om förvaring i platsbyggd möbel och garderober. Golvet pryds av elegant marmor, som bryter av mot den vitlaserade ekparketten i övriga rum. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1 031 lägenheter och 47 hyreslokaler. Föreningen äger marken som de 12 välkända bostadshusen ritade av Sven Wallander står på. Bra bekvämligheter för medlemmarna såsom bland annat 5 takterrasser, 4 tvättstugor, 4 övernattningslägenheter, 5 cykelrum och garage/parkeringsplatser. Belåningsgraden uppgår till 4 623 kr/kvm enligt ÅR 2021.

Lägenhetens oslagbara läge invid Klara sjö kombinerar charmen av vatten och grönska med gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator. Utanför porten har du tillgång till det uppskattade motionsstråket Kungsholmen runt, utegym, parker och vattenområden. Här finns också ett stort utbud av service såsom bland annat mataffärer, apotek, systembolag och gym. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Rådhusets T-bana (blå linje) och flertalet bussar samt gångavstånd till Centralstationen med tåg, Arlandabanan och flygbussarna.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Elias Thingvall

Notar
Mäklare Elias Thingvall, Notar
0708-67 70 25
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.