Kungsklippan 22

Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Byggår
1935
Förening
BRF Kungsklippan i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 418 kr/mån
Driftkostnad
5 388 kr/år
Pris/m²
89 535 kr/m²

Varmt välkommen till denna fint planerade 2:a i en utav Sveriges största förening, Brf Kungsklippan. Här bor du med direkt närhet till allt ifrån populära restauranger, shopping, centralstationen som tar dig över hela Sverige och världen. Bostaden har en fin planlösning och präglas av tidstypiska detaljet som den generösa takhöjden, fina fönster och skåp i original. Bostaden har ett par år på nacken vilket ger dig en fantastisk chans att från start sätta din egen prägel på bostaden.

Bostadsrättsföreningen Kungsklippan, en av Sveriges största bostadsrättsföreningar, bildades 1934, klassas som en äkta brf och äger marken. Fastigheten består av 12 st hus byggda 1934, och innefattar totalt 1031 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt, samt 44 lokaler. En härlig bonus för Kungsklippans medlemmar är de stora takterrasserna som finns på Kungsbro Strand 17, 19, 21 och 25 samt Kungsholmsgatan 11. Dessa terrasser är till för att nyttjas och behöver inte bokas i förväg. I föreningen finns även en gästlägenhet/gästrum (650 kr/dygn) samt 3 övernattningsrum (350 kr/dygn). På gården mellan Kungsbro Strand 19 och 21 finns möjlighet att spela boule eller schack och en grillplats för föreningens medlemmar finns.

Här bor du i ett av Kungsholmens bästa och högsta läge invid Kungsholms torg och Rådhuset samt ett stenkast från vackra Kronobergsparken. Här på höjden ligger fastigheten tyst och lugnt belägen, inbäddad i grönska och samtidigt med direkt närhet till ett rikt utbud av mysiga och populära restauranger, caféer och drinkställen. Shopping i form av småbutiker och ett stort utbud av flertalet kedjor i välkända Västermalmsgallerian. I korsningen Scheeelegatan/Fleminggatan hittar du även Kungsholmen helt nya köpcentrum och knytpunkt, vilken erbjuder en stor matbutik med restaurang och uteservering, Systembolaget, apotek och SATS.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Elin Liveroth

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
Mäklare Elin Liveroth, Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
+46703815040

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.