Bergsmarksvägen 12, högst upp!

Kungsholmen Stora Essingen, Stockholm Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Skogsmarken 14 och 15
Om föreningen
Avgift
2 325 kr/mån
Pris/m²
76 184 kr/m²
Antal besök
4 169
Dagar på Hemnet
9

- Högst upp med balkong i söder
- Gavelläge
- Stor takterrass i sydväst med sjöutsikt
- Förråd finns
- Populär förening med låg belåning

Varmt välkommen till denna drömlägenhet med fantastiska ytskikt! Ljus och stilren mini två:a med balkong på populär adress med goda kommunikationsmöjligheter och vacker natur. Välkomnande hall med goda avhägnings- och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, rikligt med ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt utgång till den charmiga balkongen med milsvid utsikt som bara får dig att längta hem!
I det stilmedvetna köket kan du briljera med dina matkunskaper. Praktisk förvaring i både över och underskåp. Mysigt sovrum med goda utrymmen, plats för säng och övrig önskvärd möblering. Badrum med golvvärme, dusch, WC, kommod, spegelskåp och övrigt förvaring i skåp.

Bra förening med låg belåning som har en fin gård, möblerad med utemöbler och grill samt ett populärt lusthus.

Önskar man ta ett dopp i Mälaren ligger stranden och bryggorna endast ett stenkast från porten. För matinköp finns Coop på gångavstånd.

Stora Essingen är en unik pärla i Stockholms innerstad där det är nära till både pulsen i city samtidigt som man får njuta av den fantastiska skärgårdskänslan som den här ön för med sig. Närhet till såväl badklippor, båtklubbar, promenadstråk längs Mälaren och ett trevligt torg som har allt man kan tänkas behöva. Här finns en kvarterskrog, livsmedelsbutik, pizzerior och trevliga fik.

På Stora Essingen finns det ett flertal förskolor och årskurs 1-9 går på Essingeskolan samt franska skolan som delar lokal med Essingeskolan. På ön finns idrottsanläggningen Stora Essingen IP för aktiviteter så som fotboll och friidrott.

Kommunikationerna till och från Stora Essingen är utmärkta. Tvärbanan tar dig till Alvik eller Sickla på 5-8 minuter. Bron där tvärbanan tar sig över till Bromma är bilfri men gång och cykelväg finns. Till och från Stora Essingen går stomlinjebuss nr 1 som tar dig till Fridhemsplan på bara några få minuter och buss nr 56 går mot Hornsberg, nattetid går buss nr 91. För den båtintresserade kan en promenad till Lilla Essingen möjliggöra en tur med båten Mowitz som sommartid går sträckan Gamla stan - Lilla Essingen - Alvik strand. Du kan också resa med SL pendelbåt 89 mellan Ekerö (Tappström/Jungfrusund) och Klara Mälarstrand, via bryggorna Kungshättan, Ekensberg och Lilla Essingen. Med bil går det även smidigt att ta sig ut på E20 och in till stan åker du enkelt från Stora Essingen via Lilla Essingen och Gamla Essinge broväg.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

 • 26
  jul
  Idag kl. 17:00–17:40
  Öppen visning - Föranmäl er (genom att klicka på knappen "anmäl intresse" på vår hemsida) med hänsyn till Covid-19 så vi kan hålla reda på antalet visningsdeltagare.
 • 27
  jul
  Imorgon kl. 12:00–12:30
  Öppen visning - välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.