Kommande

Kansligränd 20 Lgh 1001

Kvarnbergsplan, Huddinge Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Nej
Byggår
2016
Förening
BRF Sågbäcken
Om föreningen
Avgift
2 791 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
40 217 kr/m²
Kommande

Välkomna till denna trivsamma och fina tvåa vid populära Kvarnbergsplan!

Bostaden erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv, helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin, ett fräscht kök med alla bekvämligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rofyllt sovrum och en välkomnande hall med flera inbyggda garderober. Stora fönsterpartier skapar känslan av rymd och ger ett underbart ljus genom bostaden. För dig som önskar den "nyproducerade" känslan men samtidigt vill bo i en stabil förening med låg avgift är denna bostad det perfekta valet!

Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan.

Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter.

Vid Kvarnbergsplan som ligger endast ett stenkast från bostaden finns det simhall och gym, mataffär, restauranger samt Rådsparken och fina grönområden. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C. Det finns även gott om skolor och förskolor i området På gångavstånd ligger Huddinge Centrum.

I Huddinge centrum finns ca 70 butiker i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på ca 15 minuter.

Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum.

Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i!

Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.