Råbyvägen 74

Kvarngärdet, Uppsala kommun Se på karta

2 150 000 kr

1 995 000 kr +8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
Riksbyggen BRF Skogsfalken
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 715 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
34 127 kr/m²

FAST PRIS! Välkommen till en mycket stilren nyligen producerad lägenhet på andra våningsplan med tjusiga materialval, smidig planlösning och generösa ytor. Genom säkerhetsdörr möts man av en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare hatthylla och garderob. Från hallen når du det helkaklade badrummet med bland annat golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna i klarglas. Fortsätter du vidare genom hallen kommer du till den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns modern köksutrustning, goda möbleringsmöjligheter och ett tjusigt burspråk som tillför ett djup och rikligt med ljusflöde. I anslutning till köket finns dörren till bostadens mycket praktiska klädkammare/förråd. I motsatt ända av lägenheten har man ett gediget sovrum med fyra garderober och utgång till bostadens rymliga balkong där man sommartid njuter kvällssol.

Detta är en stabil förening med en stor välplanerad innergård med en pergola och grillplats. I fastigheten erbjuds garage, förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en gemensamhetslokal. I avgiften ingår bredband och basutbud TV.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till Centrum och Resecentrum vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten vilka leder till stadens kärna samt upp till Gränbystaden. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för bilpendlaren. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger, ICA samt Kvarnengallerian. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikael Blom

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Mikael Blom, SkandiaMäklarna Uppsala
073-530 00 96