Soldathemsgatan 22

Kviberg, Göteborg Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Byggår
2014
Förening
BRF Västra Åkanten
Om föreningen
Avgift
2 798 kr/mån
Pris/m²
52 500 kr/m²

I en modern fastighet från 2014 finns denna väldisponerade tvårummare. En fin och ljus bostad i mycket bra skick som är perfekt disponerad med trevlig social yta. Planlösningen är anpassad efter ett modernt sätt att leva med integrerat kök och vardagsrum. Stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp. Den rymliga balkongen i härligt söderläge har gott om plats för både möblemang, grill och blommor.

Närmsta hållplats ligger vid vägen utanför och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum.

På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter. Elljusspår, utegym och hinderbana finns också att tillgå. Inom kort öppnas även gym och Lidl butik på andra sidan gatan.

Det går också enkelt att cykla till Göteborg City åt ena hållet, Allum i Partille åt det andra hållet och Delsjöterrängen åt det tredje hållet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kom på visning

  • 19
    feb
    Imorgon kl. 17:00-17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren