Nyproduktion

Idrottsvägen lgh 1401

Landskrona kommun Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
5, hiss finns
Förening
BRF Hemmaplan LA
Om föreningen
Avgift
2 747 kr/mån
Pris/m²
32 111 kr/m²
Nyproduktion

För dig som gillar att hänga på balkongen och lapa kvällssol är den här tvåan på 45 kvadratmeter passande.

Välkommen in i din hall, häng jackan i skjutdörrsgarderoben. I det kombinerade köket och vardagsrummet kan du ta en svängom medan du lagar mat och ser en spännande dansk deckare på TV. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin).

Väl tilltagna fönster gör rummet ljust. Från kök/vardagsrum når du uteplatsen i nordväst. I sovrummet har du ett kombinerat förråd och klädkammare, släng cd-samlingen och inred istället en walk-in-closet! Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Parkering
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak. Är detta ditt nya hemmaplan?

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Sebaedin Bekirov

Serneke Bostad
Mäklare Sebaedin Bekirov, Serneke Bostad
0733206644