Föreningsgatan 64

Landskrona, Landskrona Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1993
Förening
HSB BRF Saturnus i Landskrona
Om föreningen
Avgift
5 206 kr/mån
Pris/m²
13 214 kr/m²
Antal besök
1 525
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till brf Saturnus och denna fina tvåa om hela 70 kvadratmeter! Detta blommande och lummiga läge, med alla fönster som vetter ut mot innergården och Wrangelska parken, erbjuder ett rogivande och ljust boende med en öppen planlösning.

Bostaden är optimalt planerad med ett lugnt sovrum, ett rymligt badrum och ett funktionellt kök med en matplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Från lägenhetens balkong, som nås från matplatsen, kan solen och de fina omgivningarna avnjutas.

HSB Brf Saturnus i Landskrona är en välskött förening med god sammanhållning som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, föreningslokal, tvättstuga, bastu och möjlighet till bilplats i källargarage. Gården är mycket trevlig med sin grönska, bänkar, lekplats och den lilla bäcken. Föreningen gränsar mot Wrangelska parken och Pannkaksdammen. Läget är centralt och det finns goda kommunikationer i direkt anslutning till huset. Citadellet, havet med strandpromenaden och småbåtshamnar ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort.

Varmt välkommen att boka din visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona