Strandplatsgatan 2

Långedrag, Göteborg Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Byggår
1929
Förening
BRF Ciro
Om föreningen
Avgift
4 950 kr/mån
Pris/m²
65 809 kr/m²
Antal besök
4 085
Dagar på Hemnet
21

Välkommen till Strandplatsgatan 2 och denna underbara bostad. Svårslaget läge precis vid Långedrags gamla hamn ett stenkast från båtplats, badstegen och Långedrags Värdshus.

Den vackra byggnaden uppfördes 1929 och är ombyggd från gammal butikslokal. Här bor du i en helt unik bostad där man blandat gammalt med nytt och låter detaljerna tala för sig själva.

Bostadens ca 68 m² disponeras idag i två rum och kök.
Ingång via vacker glasveranda till rymlig hall, uppdelad i en inre och yttre del. Bra med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning och de stora fönsterpartierna mot väst släpper vackert in ljuset. Köket renoverades 2019 med nya ytskikt och ny bänkskiva i komposit. Master Bedroom är placerad i den bakre delen av bostaden, helt avskilt från de sociala ytorna. Nya ytskikt med tapet från William Morris och bra förvaring med fyra garderober, integrerade spotlights i tak och bevarade spröjsade fönster. Om man önskar kan vardagsrum delas av för att skapa ett ytterligare sovrum. Badrummet är snyggt helkaklat med behaglig golvvärme och utrustat med handdukstork och tvättmaskin.

Tillhörande föreningen finns en stor terrass som är för alla, men som också kan bokas för egna privata tillställningar.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Visningstider

  • 14
    jun
    Sön 14 jun kl. 13:00–14:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.