Lillåkersvägen 36, högst upp!

Lidingö, Lidingö Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40,3 m²
Balkong
Nej
Byggår
1973
Förening
HSB BRF Kantarellen 11
Om föreningen
Avgift
1 895 kr/mån
Pris/m²
56 948 kr/m²
Antal besök
2 014
Dagar på Hemnet
19

Välkommen till Lidingös finaste minitvåa. Högst upp i huset med ett stort fönsterparti som erbjuder en milsvid utsikt över grönska. Här har varenda kvadratmeter planerats väl med goda förvaringsmöjligheter, ett separat sovrum med plats för dubbelsäng, ett lättmöblerat sällskapsrum samt ett ordentligt kök och badrum. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusflöde och alltigenom en hög standard. Genomgående ljust golv och vitmålade väggar.

Hallen är rymlig, välkomnande och möblerbar med goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna med spegelskjutdörrar. Redan här får man en uppfattning om hur väldisponerad lägenheten är då den halvöppna planlösningen erbjuder en syn över större delen av lägenheten. I hallen finns en iPad som hör till bostaden. Här kan bland annat lägenhetens alla ljuskällor kontrolleras från en applikation, specifikt utvecklad för denna lägenhet!

Vidare in i lägenheten nås sällskapsrummet som är lättmöblerat och ljust med ett stort fönsterparti som vetter ut mot grönskande ängar. En smart vägglösning med hyllor och plats för tv skiljer sällskapsrummet från köket. I anslutning till sällskapsrummet har vi bostadens mysiga sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng.

Köket är i fint skick med goda förvaringsmöjligheter, integrerad kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn samt spis, fläkt och ugn. Även bostadens badrum är i toppskick med svart klinkergolv och väggar beklädda i vitt kakel. Fullt utrustat med en rymlig dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt handduks- och golvvärme.

Inom promenadavstånd ligger två större matbutiker som Ica Kvantum och Willys samt Lidingöcentrum med Systembolag, Apotek samt diverse småbutiker och caféer. I närområdet ligger snabbköp, tobaksaffär, pizzeria, flertalet busslinjer samt vårdcentral och konditori. Närområdet erbjuder dessutom vackra promenadstråk på bryggväg längs vattnet vid Lilla Värtan eller genom ekskogen Ekbacken.

Gångavstånd till Kottlasjön. Gångsätra sim- och sporthall, SATS och Nordic Wellness ligger i närområdet. Kommunikationerna är mycket goda med flera bussar samt Lidingöbanan som tar en till Ropsten på 10 minuter. Du reser via Ropsten till Stureplan på mindre än 20 minuter och Kungliga Tekniska Högskolan samt Stockholms Universitet på 30 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Pontus Spelmans

Notar
Mäklare Pontus Spelmans, Notar
0708-99 69 07
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019