Högnäsvägen 1

Lidingö Näset, Lidingö Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Stornäset 4
Om föreningen
Avgift
2 645 kr/mån
Driftkostnad
11 784 kr/år
Pris/m²
52 544 kr/m²
Antal besök
867
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till Lidingös trevligaste 2:a! Ett insynsfritt läge med stora fönsterpartier som bidrar till ett ljusflöde utöver det vanliga. Med sociala ytor, ett ordentligt sovrum, balkong i väst samt genomgående hög standard är detta ett hem att minst sagt trivas i. Här bor du på gata med grönskande promenadstråk runt hörnet och kommunikationer utanför porten som tar dig till Stureplan och stadens puls på en kvart.

När du kliver in i bostaden räcker det med att du tar ett par steg in för att slås av det fantastiska ljusflödet. Den möblerbara hallen ansluter till bostadens samtliga rum och erbjuder gott om förvaring i form av klädkammare/walk in closet. Vidare in i bostaden når du det fräscha köket med modern stil samt bevarade detaljer. Från sällskapsrummet når du den soliga balkongen i rakt västläge med en utsikt utöver det vanliga! Bostadens badrum är i fint skick med klinker på golvet och väggar beklädda i kakel. Sovrummet är rymligt och ljust med ett insynsfritt läge samt en härlig utsikt.

Det ligger endast 5 minuters bilfärd från Lidingöbron samt Lidingö Centrum. Med bil når man även Stockholm City på 10 minuter. Med buss kommer man till Lidingö Centrum eller till tunnelbanan Ropsten på 10 minuter och är nere i City på ca 20 minuter. Kommunikationerna är mycket goda med 5-minuterstrafik i rusning med buss som åker förbi precis utanför.
Låter detta som ett boende för dig?

Då är du varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.