Årstaskogs väg 9C, 13 tr

Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
13 av 16, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Träffas i Årstahusen
Om föreningen
Avgift
2 951 kr/mån
Driftkostnad
7 350 kr/år
Pris/m²
82 500 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande och välplanerade tvåa attraktivt belägen på Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden utmärker sig med exklusiva materialval och en slående utsikt från trettonde våningen. Lägenheten är socialt planerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger gott om plats för härliga middagar för sällskap, stora som små. Köket har en fullutrustad maskinpark och moderna vitvaror. Vidare erbjuds ett stilrent vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med en förstklassig vy över Stockholm stad. Här kan du njuta av ljumna sommarkvällar i eftermiddag/kvällssolen. Balkongen vetter i västerläge och tillåter el och gasolgrill samt innehar bygglov för inglasning. Bostaden har ett väldisponerat sovrum med ett insynssyddat läge och gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober. Nytt och fräscht badrum med kombinerad tvätt och torktumlare. I hallen finner du goda avhängningsmöjligheter och förvaring via garderob. Till lägenheten finns ett rymligt förråd på våningsplan 1 vilket ger gott om förvaring. Parkeringsgaraget når man smidigt genom hissen direkt ned från trapphuset. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Årstaviken på en mycket populär adress!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Magisk utsikt!
- Balkong i västerläge!
- Garage med el-laddstolpar!
- Föreningen äger marken!
- Stor och stark förening!
- Närhet till kommunikationer!
- Närhet till Mälaren och grönområden!
- Servicestation för cyklar!
- Promenadavstånd till Södermalm!

BRF Träffas i Årstahusen är den första av tre föreningar som bildats Årstaskogs väg 9A-C. Föreningen äger marken och består av 78st lägenheter och förfogar över 34st parkeringsplatser. Det finns en tvättstuga samt en gemensamhetslokal i föreningen. BRF träffas i Årstahusen har en stark ekonomi med låg snittränta på 1,04% fördelat över 4 olika lån enligt 2022 årsredovisning. BRF Träffas gjorde även en kraftig amortering på 1 000 000kr under 2022 och planerar att fortsätta amortera kontinuerligt under kommande räkenskapsår.

Årstabergsparken ligger precis utanför dörren, med promenadstråk som leder ner till Liljeholmskajen och Årstaskogen. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. I föreningen finns allt man behöver och underhållet är obefintligt i denna nyproducerade byggnad. Till kvällens middag kan du plocka kryddor och sallad från föreningens gemensamma grönsaksland på innergården.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Kristoffer Pettersson

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Kristoffer Pettersson, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0733293152

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.