Lillgatan 44A

Liljeholmen, Jönköpings kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
Riksbyggen BRF Jönköpingshus nr 1
Om föreningen
Avgift
3 744 kr/mån
Driftkostnad
7 644 kr/år
Pris/m²
34 259 kr/m²

Välkomna till Lillgatan 44A, en fin tvåa med ett riktigt bra läge på Liljeholmen. Bostaden ligger högst upp i huset och är därför berikad med fint ljusinsläpp och du slipper någon som klampar över dig.

Den generösa takhöjden och de breda fönsterbrädorna i sten är tidstypiska detaljer som man kan stoltsera med. Dess kvadratmeter om 54 är mycket välplanerade och känslan är att ytan är större än det angivna, mycket tack vare den högre takhöjden. I köket blir man verkligen bortskämd med yta. Detta rum har tidigare varit två så ni förstår rymden och lyxen att ha dubbla fönsterpartier med morgonstrålarna som värmer ansiktet när du sipprar på din första kopp kaffe. Köket är modernt och går i klassisk färgskala. Likaså badrummet går i klassisk färgskala och är i helkaklat utförande med detaljer i trä.

Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Balkongen är i bra storlek och ger möjlighet till ett ordentligt möblemang. Ligger med eftermiddags- och kvällssol, helt underbart att kunna landa här efter en arbetsdag. Sovrummet sitter också inne med en stor yta och här ryms inte bara dubbelsängen utan även kontorshörna för dig som arbetar hemma.

På Liljeholmen bor du nära både strand, stad och park. Nu på sommarhalvåret kan du inte bo bättre med kort promenad till Vättern för ett svalkande dopp eller till Liljeholmsparken med picknickkorgen. Dessutom har du både gång- och cykelavstånd till citykärnan där du hittar stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Läget är med andra ord helt perfekt!

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia (fiber) där både tv och internet ingår till en förmånlig kostnad om 200 kr/mån. En förening där det är ordning och reda, dessutom med låg belåning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Felicia Nygren

Notar
Mäklare Felicia Nygren, Notar
0763210904
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

  • 29
    nov
    Idag kl. 17:00–17:30
    Tidsbokad visning. Anmäl er via mäklarens hemsida eller direkt till telefon 076 321 09 04
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.