Östra Storgatan 124A

Liljeholmen, Jönköpings kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 895 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Jönköping Fogen 4
Om föreningen
Avgift
3 205 kr/mån
Driftkostnad
6 700 kr/år
Pris/m²
29 426 kr/m²

Välkommen till Östra Storgatan 124A på populära Liljeholmen!

Vardagsrummet smyckas med vacker fiskbensparkett och mynnar ut i en härlig balkong i högt läge med eftertraktad eftermiddags/kvällssol. I vardagsrummet finner ni även en dekorativ öppen spis (den öppna spisen är dock ur funktion). Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaringsmöjligheter i form av 3st garderober. Praktiskt kök med plats för mindre köksbord. Mindre badrum som är utrustat med wc, badkar och spegelskåp. Morgondopp, kvällsdopp eller en hel dag på stranden? Från lägenheten är det enbart 100m till Vätterns strand!

Här finns bland annat närhet till Högskolan, matbutiker, restauranger, Asecs, härliga grönområden och promenadstråk. För den som föredrar att åka kollektivt finns mycket bra kommunikationer endast ett stenkast från bostaden, annars går det utmärkt att promenera eller cykla till det mesta!

BRF Fogen 4 är en välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening belägen på Liljeholmen med Vätterstranden som närmaste granne. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelrum. I avgiften ingår värme, vatten, dubbla förråd och grundutbud av tv-kanaler via ComHem.

-Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information-

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexander Fogelberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Alexander Fogelberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-584 64 24

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.