Årstaskogs väg 9C, vån 7

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden, Stockholm Se på karta

3 450 000 kr

2 795 000 kr +23%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Träffas i Årstahusen
Om föreningen
Avgift
3 319 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
65 094 kr/m²

- Stor balkong med milsvid utsikt
- Ingen insyn
- Öppen planlösning
- Nära tvärbanan och pendeltåg
- 3 minuter till Södermalm
- 6 minuter till City

Välkommen hem. Nu börjar ditt nya liv. Njut av en stilren 2:a med stor balkong i västerläge endast ett stenkast från Mälarens vatten. Här har du en härlig utsikt över takåsar ned mot kajen, Södermalm och Kungsholmen och solnedgångar som gör himlen alldeles röd. Om du tycker om att bjuda familj och vänner på middag är matplatsen rymlig med vardagsrummet intill - perfekt för sociala sammanhang med matlagning och umgänge i fokus.

I månadsavgiften ingår bredband och kabel-TV, vilket motsvarar en kostnadsbesparing om cirka 400-500 kr/månad. Till varje lägenhet hör ett förråd på samma våningsplan och i föreningen finns även garage (med möjlighet att ladda elbilar), cykelgarage, tvättstuga och gemensamhetslokaler. Stabil förening som äger marken.

Bostaden ligger i populära och expansiva Årstaberg/Liljeholmskajen. Huset är det första som byggs i det nya bostadsområdet Årstahusen och ligger närmast vattnet i direkt anslutning till Årstabron. En ny kvarterspark skapas precis utanför huset och det kommer även anläggas flera nya parker i området med lekmöjligheter, promenadstråk, samlingsplatser och grillplatser med utsikt över staden. En nybyggd hiss från Årstabron tar dig ner till Liljeholmskajen på ett ögonblick.

Här bor du som vill bo centralt men ändå naturnära. Läget är oslagbart med direkt närhet till underbar strandpromenad längs med Årstavikens glittrande vatten som leder ända bort till Hammarby sjöstad. Det finns även gott om strövområden och motionsspår i Årstaskogen. Mysiga Äventyrsparken gömmer sig i skogen på berget bakom huset. Nedanför backen ligger badbryggorna vid Liljeholmskajen samt flera restauranger, butiker och caféer. Ett par tramp bort väntar söders puls och på bekvämt gångavstånd nås Liljeholmstorget med dess prisbelönta galleria som erbjuder ett 90-tal butiker inom mode och inredning. I Liljeholmen finns även en mängd annan service såsom apotek, bank, vårdcentral, närakut och mycket mer.

Kommunikationerna är svårslagna oavsett om du åker kollektivt, med egen bil, cyklar eller går. På 2 minuter går du till Årstabergs station där samtliga pendeltågslinjer har stannar. Här finns även tvärbanan och flera busslinjer. Genom en kortare promenad eller med tvärbanan når du Liljeholmen och tunnelbanans bägge röda linjer. Från Liljeholmen avgår även Flygbussarna till Arlanda och anställda på Scania kan ta företagets direktbussar till Södertälje. Till Tantolunden och Södermalm cyklar du på några minuter längs Årstabrons gång- och cykelväg. Med bil går det snabbt att komma direkt upp på Essingeleden.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö