Hildebergsvägen 12, accepterat pris!

Liljeholmskajen, Stockholms kommun Se på karta

3 300 000 kr

2 895 000 kr +14 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Sjöviksparken
Om föreningen
Avgift
3 378 kr/mån
Driftkostnad
4 600 kr/år
Pris/m²
71 739 kr/m²
Antal besök
3 223
Dagar på Hemnet
17

ACCEPTERAT PRIS - PERFEKT PLANERAD TVÅA MED BALKONG MOT GRÖNSKA!

Ring för att boka in privatvisning.

Varmt välkommen till denna tvåa med tilltalande öppen planlösning och härligt ljusinsläpp. Här bor du med ett fantastiskt läge i mycket populärt område med närhet till bad, grönområden, service och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder öppen social planlösning som låter ljuset från de stora fönsterpartierna flöda fritt. Härlig och stor balkong med plats för utemöbler och grill. Fräscht kök med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående ekparkett på golvet och ljusa färgval på väggar. Välplanerad rakt igenom och goda förvaringsmöjligheter tack vare en klädkammare. Till lägenheten finns nyttjanderätten till ett källarförråd. På källarplan i huset finns även föreningens stora och fräscha tvättstuga.

Bostadsrättsföreningen står starkt rustade inför framtiden och senaste åren har avgifterna sänkts då fastigheten byggdes i en tid då räntorna var betydligt högre än föreningens snittränta idag på ca 1%. Detta har skapat ett starkt kassaflöde och förra året gjordes en extra amortering på 3 miljoner. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband via fiber och IP telefoni (ej samtalskostnad). Dessutom finns övernattningslägenhet, garage, parkeringsplatser längst med gatan och gemensamhetslokal i föreningen.

I området finns ett generöst utbud av restauranger och service. Bra kommunikationer med pendeltåg, tunnelbana, tvärbanan och bussar i närheten. Från Liljeholmstorget går direktbussar till Arlanda. Kort cykeltur till Södermalms puls med trevliga restauranger, caféer och barer. Inom promenadavstånd finns även trevliga bryggor för sol och bad.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Kristoffer Pettersson

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Kristoffer Pettersson, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0733293152