Packhusgatan 31A

Limhamn, Malmö kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Havsbrynet
Om föreningen
Avgift
3 346 kr/mån
Pris/m²
48 056 kr/m²

Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kajkanten till Öresund, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. I Limhamns Sjöstad är allt lite lugnare, lite grönare och lite öppnare än i den stora staden. Öresunds vatten och Ribersborgs böljande fält är bara några andetag bort, det gamla fiskelägets pittoreska bebyggelse är lika nära. Här bor du i trivsamma kvarter med modernt smakfull arkitektur och kontinental atmosfär. Havsbrynet är dessutom mörkgrönt vilket innebär att det uppfyller extra strikta miljökrav.

Här presenteras en modern och nybyggd lägenhet färdigställd sommar 2023. Du blir då den första att flytta in i denna välplanerade tvårummare. Här får vi en härligt öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor uteplats mot havet. Sovrumsdelen ligger bekvämt i lägenheten och badrummet har egna tvättmöjligheter med kombimaskin. Bostaden stoltserar med ett funktionellt kök från kvalitativa köksleverantören Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och med rostfria vitvaror från Electrolux. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar.

I Bruket bor du 150 meter från kajkanten. Du har morgondoppet runt knuten och lika nära till kvällspromenaden längs Ribersborg som till Limhamns gemytliga fiskehamn och trivsamma centrum samt formparken i närhet. Här är det lätt att bygga in fler sköna stunder i vardagens måsten. I vackra omgivningar, med närhet till skolor, service, restauranger och ett spännande friluftsliv, har du tillgång till allt du önskar och behöver. Här blir varje dag en dag vid vattnet, med förtrollande vyer och trevligt umgänge med grannar, vänner och familj nere i småbåtshamnen eller i parken. Utmed kajpromenaden är det alltid liv och rörelse. Vid Övägen, en kort promenad från Havsbrynet, hittar du ett nybyggt litet centrum med matbutik, apotek och vårdcentral. Lite längre bort finns dessutom all tänkbar service inne i mysiga Limhamns centrum. De träningssugna har nära till Friskis&Svettis och det finns fina cykelvägar längs sundet så att du enkelt kan trampa hela vägen in till stan. På vägen passerar du Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och härliga dopp på Ribban.
Få andra stadsdelar kan skryta med att ha en badstrand med tillhörande kallbadhus på vardera sida om sig.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Malmö City

Kontakta mäklaren

Sandra Irming

Svenska Mäklarhuset Malmö City
Mäklare Sandra Irming, Svenska Mäklarhuset Malmö City
0761-70 20 40