Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 34)

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48,5 m²
Balkong
Nej
Våning
34 av 73, hiss finns
Förening
BRF Karlatornet 1:2
Om föreningen
Avgift
3 793 kr/mån
Driftkostnad
4 944 kr/år
Pris/m²
82 268 kr/m²

Nu har du möjlighet att köpa en tvåa på våning 34 i Nordens högsta skyskrapa med utsikt utan hinder. Bostaden andas exklusivitet och präglas av öppna ytor, moderna materialval och ett generöst ljusinsläpp genom fönsterpartier från golv till tak. Exklusiv inredning samt design av Nordens främsta arkitekter speglas i bostadens alla partier. Kök och vardagsrum är i harmoni med varandra med fönster som bjuder på härlig utsikt över Göteborgs stad och vattnet med dess rika båtliv. Sovrummet erbjuder en rymlig walk-in-closet för ens alla tillhörigheter. Badrummet är noga inrett och erbjuder väggar och golv i ljusfärgad granitkeramik. Tvättmaskin och torktumlare är dolt placerade i badrummet bakom platsbyggda skåp i samma noga utvalda färgton som köksluckorna.

I Karlatornet bor du med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet i samma byggnad - beställ rumservice direkt hem till lägenheten, boka städning eller ta hissen ner till hotellets gym, spa och restaurang. Till lägenheten ingår gratis gymtillgång för två personer. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio-/aktivitetsrum samt lobby med reception. På våning 69 kommer det även ligga en skybar med utsiktsplats som kommer vara tillgänglig för alla att besöka. Direkt nedanför väntar folkvimlet bland butiker, caféer och restauranger i det framtida Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel.

Karlatornet är starten på den nya spännande stadsdelen som tar form på Lindholmen med sina 245 meter och 73 våningar blir detta Nordens högsta byggnad. Här finns det ett stort utbud på hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med övriga centrum genom täta busslinjer och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter.

INFO OM KÖP
Då bostaden är under byggnation kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse. Prel. tillträde december 2023. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg.

Klicka på länken nedan för att komma till Serneke hemsida där du kan se läsa mer om projektet och se fler bilder.

Serneke Karlatornet

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Nathalie Karlsson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Nathalie Karlsson, Bjurfors Hisingen
0733133680