Nyproduktion

Lindholmsallén 22 D

Lindholmshamnen, Göteborgs kommun Se på karta

3 765 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 557 kr/mån
Pris/m²
69 722 kr/m²
Nyproduktion

Genomgångslägenhet på med 6m² balkong mot den vackra innegården som är belägen i solläge. Lägenheten har ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett modernt kök från Marbodal. Köket är bl a utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet ger en luftig känsla i lägenheten. Sovrummet är rymligt med gott om plats för förvaring. Förråd i lägenheten. Inflyttning i början av 2024. Välkommen till din nya verklighet!

Brf Futura Lindholmsallén består av tre sammanhängande byggnader. Den största är åtta våningar med lägenheter, inklusive entréplan med kommersiella lokaler. I föreningen finns en övernattningslägenhet för långväga gäster samt en lastcykelpool för att lättare kunna lösa vardagspusslet. Huset har källare och under innergården ligget ett garage som är gemensamt för kvarteret.

Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur, samt goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Anna Salinas

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Anna Salinas, Riksbyggen ekonomisk förening
0708-23 82 15

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.