von Bahrs väg 4

Ling, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns
Förening
HSB BRF 71 Ling i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 236 kr/mån
Driftkostnad
3 360 kr/år
Pris/m²
25 362 kr/m²
Antal besök
3 096
Dagar på Hemnet
20

Tänk vad skönt att flytta in i en bostad där alla renoveringar redan är gjorda... Här har ni möjligheten! Bostaden nås via hiss från markplan och är utrustad med stor balkong inunder tak som fångar upp förmiddagens allra bästa soltimmar.

Det bästa med bostaden är de stora sällskapsytorna som är samlade i öppen planlösning; rejält arbetskök med ny, vit skåpinredning och all maskinell utrustning du kan tänkas behöva, matplats som rymmer många middagsgäster och vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt tv-möbel. Sällskapsytorna är så pass stora att man skulle kunna dela av rummet till ytterligare ett rum vid behöv. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och god klädförvaring i garderober samt tillhörande "walk-in-closet". Våtutrymme som renoverades av fackman i år med stilrena material i form av kakel och klinker, bred kommod, duschhörna och tvättpelare. Hallen bjuder på välkomnande vy över bostaden och god förvaring i eventuell hatthylla samt i anslutande förråd. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i externt förråd beläget i källarplan.

Välmående bostadsrättsförening med många gemensamma utrymmen att nyttja; här finns gemensam tvättstuga i samma hus alternativt att ni tvättar i det blåa punkthuset, många invändiga barnvagns- och cykelförråd, bastu, övernattningsrum, träningslokal och snickarrum. Området är mycket känt för sin lugna och grönskande miljö med stor gemensam fruktträdgård innehållandes bl a päronträd, körsbärsträd, många olika sorters äppelträd, röda och svarta vinbär, krusbär och bigarråer. Det är även hit barn från alla angränsande områden vallfärdar för att nyttja någon av de många välutrustade lekplatserna. Bo i Ling och ha all tänkbar service inom räckhåll; Heidenstams torg med utbud i form av bl a restaurang, mataffär, kiosk, frisörer, postombud och nyligen uppstartat gym, nära nyare delen av Nyby/Gränby med bl a ett flertal mataffärer, restauranger och mack, cykelavstånd till Gränby Centrum med alls slags handel ni kan tänka er, ha nära till ett stort utbud av förskolor, skola upp till högstadieålder och även smidigt till påfarter för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor till citykärnan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec
    Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.