Nordenskiöldsgatan 23

Linné, Göteborg Se på karta

3 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
6, hiss finns
Byggår
1984
Förening
Riksbyggen BRF Nordenskiöldsgatan 23-25
Om föreningen
Avgift
2 776 kr/mån
Driftkostnad
4 332 kr/år
Pris/m²
57 209 kr/m²
Antal besök
4 213
Dagar på Hemnet
9

Nu har vi på Bjurfors det stora nöjet att presentera denna välplanerade tvåa belägen på en av Linnés mest attraktiva adresser. Under de senaste 5 åren har lägenheten genomgått renoveringar av b.la. kök, golv, dörrar och garderober. Lägenheten har en balkong i högt söderläge med utsikt mot grönskande träd och över anrika fastigheter. Under sommarmånaderna har man sol från tidig morgon till kväll (ca 20.00). Lägenheten erbjuder en mycket praktisk planlösning med stilfulla materialval i såväl kök som badrum. Genomgående för lägenheten är de ljusa ytskikten och den vackra ekparketten. Köket går i ett stilrent vitt utförande med integrerade vitvaror och två(!) vinkylar. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin. Välkommen till ett hem att trivas i!

Mycket trivsam och stabil förening med hiss och garage i huset. Trevliga gemensamhetsutrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, innergård med grillmöjligheter och två tvättstugor finns för medlemmarnas förfogande.

Området Linné har det mesta man kan önska sig. Livsmedelsaffärer, fiskbil, ostaffärer, systembolag och bokhandel. Allt inom kort promenadavstånd. Fler än 50 restauranger, pubar och kaféer att äta sig igenom. Naturen finns inpå knuten med möjligheter till promenader i slottsskogen eller längre utflykt med matsäck via Botaniska trädgården till Änggårdsbergen. På Slottsskogens lekplats Plikta kan föräldrar såväl som far och morföräldrar låta sina telningar kasta sig ut i lekäventyr. Den motionslystne kan löpa miltals på nya stigar. Spårvagnar och bussar kommer och går ideligen om man inte vill promenera ner till Göteborgs hamngator och Avenyn. Vagnarna tar dig sommartid via Saltholmen till Göteborgs södra skärgård för en spottstyver.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Idag kl. 12:00–14:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 1
  dec
  Tis 1 dec kl. 16:45–17:15
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.