Stadiongatan 55C

Lorensborg, Malmö Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 9, hiss finns
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Järven i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 128 kr/mån
Pris/m²
27 358 kr/m²
Antal besök
2 706
Dagar på Hemnet
15

Med hissen, eller trapporna för motionären, välkomnas vi upp till våning 6 med vacker utsikt över den grönskande innergården, Stadion och Pildammarna. Här erbjuds ett optimalt boende i fräscht utförande där samtidigt parketten i vardagsrummet bevarats tillsammans med vackra glasdörrar i original. Väl genomtänkt planlösning med separat matplats i kök, rymlig och möblerbar hall och stort vardagsrum. För att inte nämna den stora inglasade balkongen mot innergården som utgör en härlig förlängning av vardagsrummet under hela sommarhalvåret.

De stoltserande och välskötta fastigheterna tillsammans med den fantastiskt välskötta innergården välkomnar oss och intygar föreningens välmående och stabila ekonomi. Här är det tryggt ombonat för medlemmarna och barnen kan leka fritt på innergårdens lekytor och de äldre kan utnyttja boulebanan.

Populära och stabila HSB Brf Järven som funnits sedan huset byggdes. Känd för sin ordentligt skötta ekonomi med sund lånebild och med låga avgifter (där bredband ingår) såväl som flera tunga renoveringar bakom sig. Dessutom utgör läget idag en allt mer perfekt placering. Det allt mer växande området Lorensborg hittar vi mitt mellan city och Hyllieområdet. Som närmaste granne finner vi Stadionområdet och ett stenkast bort finner vi även Pildammsparkens grönskande rekreationsområde. Ribersborgsstranden når vi med en kort cykeltur.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Patrik Tegnhammar

Bjurfors Malmö City
Mäklare Patrik Tegnhammar, Bjurfors Malmö City
0739206650