Färgargränd 1

Lugnvik, Östersunds kommun Se på karta

750 000 kr

850 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1974
Förening
BRF Östersundshus 18
Om föreningen
Avgift
4 039 kr/mån
Driftkostnad
1 596 kr/år
Pris/m²
12 295 kr/m²

Välkommen upp med hissen till våning 5! Här hittar du en rymlig och välplanerad 2:a med ljusa ytskikt och härlig utsikt mot Frösön och Storsjön!
Direkt i entrén finns plats för hatthylla, medan den inre delen av hallen erbjuder ytterligare förvaring i en inbyggd garderob samt i rymlig klädkammare. Det ljusa köket erbjuder bra med arbetsyta och förvaring och plats för matgrupp precis vid fönstret. Även vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. De stora fönstren släpper in gott om dagsljus! Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och garderober. Här finns utgången till den inglasade balkongen som byggdes ut till en mycket bra storlek 2018. Det är härlig utsikt över de andra hustaken, både mot Frösön och Storsjön. På balkongen njuter man av bra utsikt och sol hela dagen!

Här bor man med närhet och bra förbindelser till stan i en stabil förening med bra gemensamma lokaler såsom gym, bastu, samlingslokal, gästrum och snickarbod.
Lugnvik är mycket trivsamt med grundskola F-9, hälsocentral, förskola, pizzeria, ICA-nära med bensinstation. Lugnvik har fin grönskande natur och ett elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkare vintertid. Här bor man med närhet till Storsjön för ett dopp om sommaren eller promenadstråk på isen om vintern.

Kontakta mäklaren för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Lisa Hasselskog

Storsjömäklarna AB
Mäklare Lisa Hasselskog, Storsjömäklarna AB
0722016555