Nygatan 14c

Lund Centrum, Lund Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Rosengården 3
Om föreningen
Avgift
2 230 kr/mån
Driftkostnad
6 768 kr/år
Pris/m²
49 872 kr/m²

Mitt i Lunds stadskärna finner ni denna tvårumslägenhet i en trivsam, mindre bostadsrättsförening. Bostaden ligger på attraktivt läge där ni har nära till allt med Stadsparken och Lunds central som granne. Pendlingsmöjligheter bättre än detta blir svårt att hitta. Här bor man i klassiska Lund med gammal bebyggelse och vackra gator belagda med gatsten.

Det som är unikt här är just känslan av att bo i hus, mitt i stan. Husets dörr nås via den stängda innergården vilken pryds av rosor. Från innergården kan man även nå föreningens takterrass med bord och stolar där man har möjlighet att, när vädret tillåter, antingen sola eller läsa en bok. Denna bostad har alla bekvämligheter man kan behöva. Såsom diskmaskin och tillgång till tvättstuga.

Lägenhetens planlösning möjliggör för att ha olika rum till olika användning. Nuvarande ägare har en smart lösning med skrivbord i sovrummet. I vardagsrummet får man plats med matbord, soffa samt tv. Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det stilrena, moderna och nyrenoverade köket med bänkskiva i massivt trä. Något som också har uppskattats med bostaden är att huset har tjocka stenväggar vilket bidrar till att kylan håller sig inomhus på sommaren och man kan njuta av ett trevligt inomhusklimat.

Detta är en bostad som måste upplevas.
Välkomna att anmäla intresse och anmäla er till visning redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lund