Södra Esplanaden 13A

Lund - Centrum, Lund Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Bommen nr 7
Om föreningen
Avgift
2 460 kr/mån
Pris/m²
74 844 kr/m²
Antal besök
4 323
Dagar på Hemnet
6

På utmärkt läge längs Södra Esplanadens välkända lindallé finns detta vackra rödteglade 20-talshus. Här bor du med perfekt cityläge i en mysig och välplanerad bostad med massvis av välbevarade originalattribut.

Via vacker trappuppgång och högst upp i huset, på vån 4/4, når du bostaden. Här erbjuds 32 väldigt väldisponerade kvm med smarta lösningar och genomtänkta renoveringar. Kök och vardagsrum ligger i delvis öppen planlösning på ett socialt och trivsamt sätt. I rummet finns plats för både soffa och matbord. Det vackra burspråket skapar karaktär och släpper in rikligt med ljus. Från fönstren har du härligt grönskande utsikt över Södra Esplanadens trädkronor. Generös takhöjd skapar känsla av rymd och vackra 20-talsattribut såsom lamprosett och brädgolv finns också bevarade. Vidare finns ett mindre sovrum med plats för säng och förvaring i garderob, samt ett badrum med dusch. Ett hem med mycket känsla och yteffektiva lösningar - här är det lätt att trivas!

Här bor du i välskött och stabil förening på en av Lunds mest populära adresser, granne med Södra Esplanadens välkända lindallé. Från Esplanaden har du bland annat nära till Mårtenstorget, Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på Södra Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Jennie Kristensson

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Jennie Kristensson, Bjurfors Lund Centrum
0739206687