Lundbygatan 12B

Lundby/Centralt, Mjölby kommun Se på karta

750 000 kr

850 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Mjölbyhus nr 4
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 195 kr/mån
Driftkostnad
8 280 kr/år
Pris/m²
12 605 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig som söker en unik vindslägenheten med mysiga snedtak och burspråk!

Välkomna till Lundbygatan 12B! Här bor ni med ett högt och fritt läge utan insyn. När ni kliver in i bostaden möts ni av en charmig och rymlig vindslägenhet om 59,5 kvadratmeter i gott skick. Lägenheten är inredd med ljusa och trivsamma färger. Planlösningen är välplanerad och omfattar en välkomnande hall med en klädkammare i anslutning, renoverat badrum vid stambyte 2011, funktionellt kök, stort sovrum samt ett rymligt vardagsrum med ett fint ljusinsläpp. I den förmånliga avgiften om 3195kr ingår vatten, värme, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt två förråd.

Lägenheten ligger i perfekt läge endast ett stenkast från centrum och allt vad det har att erbjuda såsom restauranger, caféer, affärer, simhall, vårdcentral och mycket mer. En kort promenad om 5 min och man är framme vid resecentrum och pendeltåget.

Föreningen har även satsat på att göra innergården trevlig för alla bostadsrättsinnehavare. Det finns uteplatser (för sköna sommarkvällar) i trädgården med trädgårdsmöbler och grill som får nyttjas av bostadsrättsinnehavaren. Bekvämt med tvättstuga, cykelförråd, ett rymligt vindsförråd och matkällarförråd i samma hus som lägenheten. Föreningen har nyligen renoverat ett gym med bastu som föreningsmedlemmar får nyttja till en månadskostnad av 100 kr.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Daniel Lahdo

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Daniel Lahdo, SkandiaMäklarna Mjölby
0703341928