Gamla Rambergsvägen 28A

Lundby, Göteborgs kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Gamla Ramberget
Om föreningen
Avgift
2 715 kr/mån
Pris/m²
69 231 kr/m²

Ljus takvåning på 53m2 med terrass på 26m2 i söderläge med enastående utblick över södra Älvstranden, Lindholmen, Karlastaden och uppförandet av Karlatornet. Möjlighet för juridisk person att köpa. I stadgarna står det att andrahandsuthyrning är tillåtet.

Observera att bilderna är spegelvända då de är från vår nyligen avslutade försäljning av grannlägenheten. Den vi nu visar har syd/ västläge.

Lägenheten ligger i en energieffektiv nybyggd fastighet med solceller i en förening med låg belåningsgrad.

En ny dynamisk stadsdel!
Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Från lägenhetens stora takterrass blickar du mot Karlatornet åt sydost.

Bästa läget!
I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbeque. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden.

Flexibilitet i ägande och användande!
Reglerna för andrahandsuthyrning är generösa och juridisk person kan köpa. Alla lägenheter har digitala lås från Yale Doorman.

Modern fastighet!
Fastigheten har solpaneler på taket för lägre driftskostnad och en låg belåningsgrad på under 10000.-/kvm nyproducerat. Förråd och cykelrum i markplan samt en egen parkeringsyta finns för de boende.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Kontakta mäklaren

Teberia Budak

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
Mäklare Teberia Budak, Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
070-312 59 08

Visningstider

  • 26
    jun
    Imorgon kl. 13:00–13:30
    Bokad visning, boka via Fastighetsbyråns hemsida. Välj en visningstid som passar dig. Välkommen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas