Lundenvägen 29A

Lunden, Skövde Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Växthuset i Skövde
Om föreningen
Avgift
3 425 kr/mån
Pris/m²
19 091 kr/m²
Antal besök
635
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till denna trevliga nyrenoverade 2:a i Lunden. Här har vi en lägenhet med nyproduktionskänsla, där inte ens en tavla har satts upp sedan lägenheten renoverades i år. Lägenheten har under renoveringen fått genomgående fräscha ytskikt med målade väggar tillsammans med ett fint mörkbrunt laminatgolv. Dessutom har man satt in ett sprillans nytt IKEA-kök utrustat med bland annat integrerad diskmaskin! Att lägenheten utöver detta ligger i markplan och har ett inglasat uterum gör ju att man bara måste älska denna lägenheten!

Lägenheten ligger i området Lunden och tillhör bostadsrättsföreningen HSB:s brf Växthuset som är en bra och välskött förening där bland annat parkering och tv ingår i avgiften.

Så söker du en nyrenoverad 2:a i markplan? Då är du varmt välkommen på visning!
Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte vill/kan komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde