Lundenvägen 35A

Lunden, Skövde kommun Se på karta

795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Växthuset i Skövde
Om föreningen
Avgift
4 061 kr/mån
Driftkostnad
2 160 kr/år
Pris/m²
11 357 kr/m²
Antal besök
2 503
Dagar på Hemnet
27

Välkommen till denna trevliga tvåa på 70 kvm i en av Skövdes mest populära föreningar HSB:s Brf Växthuset. Lägenheten genomgående fräscha ytskikt med ljusa färger stilrena färger. Lägenheten har ett stort kök med bra förvaring i över och underskåp, bra utrustning som till exempel diskmaskin. Utöver detta har lägenheten ett stort sovrum som har plats för dubbelsäng och riktigt bra förvaring, ett luftigt vardagsrum med härligt ljus, inglasad balkong med härlig kvällssol samt badrum med fräscha ytskikt. Dessutom finns även en väl tilltagen klädkammare som använts som lyxigt stor walk-in-closet, men även skulle kunna användas som exempelvis kontor.

Lägenheten ligger bara ett stenkast bort från Stallsiken och nära till både Elins Esplanad och centrum. Lägenheten är dessutom del av den populära bostadsrättsföreningen Växthuset som är en bra och välskött förening där bland annat parkering ingår i avgiften.

Så om du vill ha en riktigt trevlig 2:a med inglasad balkong och genomgående fräscha ytskikt: Då är detta lägenheten för dig!

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Hölscher

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Hölscher, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0703-32 74 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.