Stabby Allé 7B

Luthagen/Stabby, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,7 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1965
Avgift
2 977 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
39 408 kr/m²
Antal besök
2 770
Dagar på Hemnet
17

Söker du ett boende med ett lugnt och centralt läge har du hittat rätt! Här erbjuds ca 56 kvm välplanerad tvårumslägenhet i stabil bostadsrättsförening. Bostaden återfinns en trappa upp och erbjuder hall med förvaring i platsbyggda garderober, ett renoverat och modernt kök med generösa bänkytor och utrymme för matplats samt ett ljust och rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen i utmärkt solläge. Vidare finns ett sovrum beläget mot lugn innergård och ett stamrenoverat badrum med dusch.

Som boende i Brf Myhrmarken har du tillgång till en stor och lummig innergård med odlingslådor, uteplats och lekplats. Dessutom finns tvättstuga och torkrum och bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd. I månadsavgiften är det mesta inkluderat; uppvärmning, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg och i närområdet finns all tänkbar service.

Luthagen/Stabby är ett attraktivt område med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. I city finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala