Luthagsesplanaden 6B

Luthagen, Uppsala Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1944
Förening
BRF Sture
Om föreningen
Avgift
2 219 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
42 441 kr/m²
Antal besök
2 705
Dagar på Hemnet
11

Bostad med WOW-känsla och lyx saluförs nu högst upp i huset på mycket attraktiv adress. Extremt låg avgift om endast 2219 kr/mån för hela 63,5 kvm. På våning 5/5 med hiss finner ni detta boende utöver det vanliga där man smakfullt renoverat samtliga rum i enhetligt utförande och 2,7 m genomgående takhöjd. Hela bostaden har vitmålade väggar och exklusiv enstavs parkettgolv och från vardagsrummet har man en solrik balkong. Från denna lägenhet kan man njuta av både soluppgång och solnedgång. Köket renoverades 2017 och här finns gott om bänkyta, väl utrustat med alla vitvaror man önskar och dessutom integrerad tvättmaskin samt torktumlare i kökets bortre del. Badrummet har exklusiva materialval och dusch med vattenfallsfunktion.

Föreningen har mycket stabil ekonomi vilket återspeglas i den mycket låga månadsavgiften, låg belåningsgrad och en väl underhållen fastighet där både stammar, el och fönster har bytts. I föreningen finns det gemensamt en stor innergård med härlig grönyta, cykelförråd, tvättstuga, ett hobbyrum, ett pingisrum samt ett föreningsrum.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden med närhet till såväl matbutiker, kvartersrestauranger, studentnationer, Ekonomikum, grönområden, kommunikationer och mycket mer. På bekvämt gång- och cykelavstånd tar du dig till Universitetets olika fakulteter, till gågatan i city eller Centralstationen. Det bjuds på härliga promenadstråk längsmed Fyrisån som ligger strax intill och motionsrundor hittar ni i den närliggande Stabbyskogen. Helt enkelt ett fenomenalt läge för såväl studenten, pendlaren som den som önskar ett centralt läge i gemytliga kvarter.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala