Stabby allé 9C

Luthagen, Uppsala Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1951
Avgift
3 469 kr/mån
Driftkostnad
4 620 kr/år
Pris/m²
35 508 kr/m²
Antal besök
2 200
Dagar på Hemnet
8

Nu har du möjlighet att förvärva en mycket ljus och smakfull genomgångstvåa med balkong i populära Luthagen! Här bor du attraktivt på våning 2 i huset med en bra avgift där mycket ingår och med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda.

Här på Stabby Allé 9C bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. På adressen har du promenadavstånd till centrala Uppsala, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden samt uppskattade Mimmi Ekholms plats med gott om service som Ica, apotek, flera restauranger och gym.

Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare och linneskåp. Ett fräscht stamrenoverat badrum med badkar och ett snyggt kök med bevarade originaldelar och med bl.a. diskmaskin, gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Vidare erbjuds ett ljust och trevligt sovrum samt ett stort och socialt vardagsrum med stort fönster och utgång till en balkong i kanonläge.

Till bostaden hör även tre förråd, varav ett stort och två mindre.

Föreningen är stabil och väldigt välskött med fina fastigheter och en stor parkliknande innergård. Se gärna föreningens hemsida för mer info: https://www.hsb.se/uppsala/brf/vreten

Missa inte att anmäla ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Lägenheter i Luthagen är mycket attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Idag kl. 13:00–13:30
    Öppen visning! Anmäl dig gärna för att ta del av all information!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.