Jordhyttegatan 25C

Majorna - Sandarna, Göteborgs kommun Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47,9 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
Svenska Folkbyggens BRF nr 3 i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 867 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
49 896 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en smakfull genomgångstvåa i grönskande Sandarna. Beläget i en funkisfastighet finns här ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd. Bevarade detaljer finner ni i form av platsbyggd förvaring i tidstypiskt utförande, originalparkett och vackra fönsterbänkar i sten. En härlig takhöjd bidrar till en luftig atmosfär. Trivsamt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Stor balkong i härligt sydvästläge. Charmfullt kök med plats för matbord för fyra till sex personer. Väl tilltaget sovrum med klädkammare. Helkaklat badrum i diskreta färger. Här bor ni i en stabil och välskött förening. Välkomna till ett hem att trivas i!

Sandarna är en levande stadsdel med pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger nära till hands och likaså hamninloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Området har småstadens charm med en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet.

Kommunikationerna är mycket goda. Spårvagnshållplatsen Sandarna leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Alldeles i närheten finns också en mataffär med ett bra utbud.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Oscar Sjöberg

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Oscar Sjöberg, Bjurfors Bostadsrätter City
0766487936

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.