Nyproduktion

Systerbrunnsvägen 13

Malmö kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 253 kr/mån
Pris/m²
39 900 kr/m²
Nyproduktion

Bonum 55+ - Väldisponerad tvåa med genomgående planlösning och två inglasade balkonger. Vardagslyx! Här bor du bekvämt och modernt med hög standard på inredningen med kök från Marbodal och badrum från Svedbergs. Köket och vardagsrummet har en härligt öppen planlösning, och du har från din bostad utsikt både mot en gröning och föreningens trivsamma innergård. Välkommen till din nya verklighet!

Bonum Brf Sångstenen består av 52 välplanerade och modernt inredda bostadsrätter belägna på ett lugnt och naturnära läge i det nya Elinegårdsområdet i sydvästra Malmö.
Området ligger mitt emellan Limhamns Kalkbrott, Djupadal samt Elinelunds och Mossängens koloniområden.

Planerat tillträdesdatum är våren 2023, och sommaren 2021 börjar vi bygga.

Bonum är för dig som fyllt 55+ och är Riksbyggens koncept för seniorboende i bostadsrätt. Bostäderna är ljusa, luftiga och lättskötta med hög standard. Hemmet skall vara inbjudande, tryggt och praktiskt, utformat för att fungera även om behoven förändras med tiden.

En Bonumvärd finns till hands i föreningen på utsatta tider för att underlätta vardagen för dig som boende. I Bonumvärdens uppgifter ingår att samordna aktiviteter, men också att hjälpa till med utförandet eller beställandet av olika tjänster, skötsel av fastigheten och innergården. Han eller hon blir således ett välkänt ansikte att kunna vända sig till i föreningen.

Läget är ca 5-10 minuters bilväg till Emporia och Hyllie Station, Limhamn, Sibbarp, Bunkeflostrand och Klagshamn. Utmärkande är en grön, vänlig atmosfär och fina utemiljöer. Lägenheterna är från 1 rok till 4 rok.

Läs gärna mer på: www.bonum.se/sangstenen, kontakta oss för mer information, eller om du önskar köpa/reservera en utav våra lägenheter!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Veena Andersson

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Veena Andersson, Riksbyggen ekonomisk förening
040-323096