Kommande

Kratsbodavägen 50D, 1tr

Mariehäll, Stockholms kommun Se på karta

2 950 000 kr

2 495 000 kr +18 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF the Bronze
Om föreningen
Avgift
3 075 kr/mån
Pris/m²
59 000 kr/m²
Kommande

*ACCEPTERAT PRIS*

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Johansson för mer information och möjlighet till privatvisning på 0761-76 05 08 eller [email protected]

+ Exklusiva materialval
+ Kreativa förvaringslösningar
+ Populära The Bronze med gemensam takterass
+ Föreningen äger marken
+ Promenadavstånd till Sundbyberg

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa på 50 kvadratmeter i populära Brf The Bronze. Lägenheten präglas av moderna och påkostade materialval där nuvarande ägare själv har skapat kreativa lösningar för ytterligare förvaring. Genomgående ljust målade väggar, mönstrad ekparkett i vardagsrum, kök samt sovrum och stenklinker i jordnära toner berikar hall såväl som badrum. Föreningens gemensamma takterass är en ypperlig plats för att avnjuta en trevlig middag med gott sällskap, och såklart imponeras över den mäktiga utsikten!

Lägenheten är belägen i det populära området Mariehäll som präglas av moderna och vackra bostadsområden samt natursköna områden. Trevliga promenadstråk finner ni längst med Bällstaån där de populära strandbryggorna är perfekta att ta en vilopaus vid. I närområdet hittas flertalet restauranger, bland annat Bun Meat Bun i grannfastigheten samt MGL Sushi. På en kortare promenad nås Sundbyberg centrum med ett bredare utbud av butiker, restauranger och caféer. Kommunikationsmöjligheter i form av tvärbana (Bällsta bro alternativt Sundbyberg centrum), tunnelbanans blåa linje (Sundbyberg centrum) samt pendeltåg (Sundbyberg). Detta är ett boende som behöver upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.