Istidsgatan 9B

Mariehöjd, Umeå kommun Se på karta

2 195 000 kr

2 400 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
HSB BRF Mariehöjd 6 i Umeå
Om föreningen
Avgift
3 777 kr/mån
Driftkostnad
3 312 kr/år
Pris/m²
33 511 kr/m²

Här kommer möjligheten att köpa en helt nyproducerad lägenhet på populära Istidsgatan 9B på Mariehöjd med många extra tillval vilket gör denna lägenhet unik. Hela lägenheten har genomgående ett vitlaserat vackert trägolv i ek och väggarna är ljusa. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på hela 35 kvm ger härliga umgängesytor och från vardagsrummet nås även balkongen med sol under hela dagen.
Flertalet fönster ger ett härligt ljus till hela lägenheten. På balkongen ligger en fin trätrall.

Sovrum med vitlaserat parkettgolv i ek och ljusa väggar. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring finns i walk in closet.

Badrum med ljust kakel och klinkers med komfortabel golvvärme och badkar. Här finns en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och praktisk bänkyta ovanför med laminatskiva och förvaring i väggskåp.

Inflyttning kan ske omgående!

Den nya stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser.
Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakta mäklaren

Anna Persson

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Anna Persson, Fastighetsbyrån Umeå
070-9999429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas