Kollegievägen 138

Mårtens Fälad, Lunds kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1991
Förening
BRF Mårtens Hus i Lund
Om föreningen
Avgift
2 767 kr/mån
Driftkostnad
20 208 kr/år
Pris/m²
35 643 kr/m²

Nu presenterar vi en mycket fin bostad på ett lika fint läge! I välskötta och populära Brf Mårtens Hus väntar denna trevliga markplanstvåa på sin nya, lyckliga, ägare. Drömmer ni om egen trädgård och letar efter en lägenhet som ger er den där rätta radshukänslan? Då kan detta vara något för er! Med trädgård både på bak- och framsidan plus rejält trädäck ges vi just radhuskänsla, något som också förhöjs av den egna ingången. Samtliga rum är väl tilltagna och den separata tvättstugan förenklar också vardagen.

Nuvarande ägare har under senare åren renoverat kök, ytskikt mm vilket gör ni bara kan flytta rakt in och börja trivas från första dagen.

I Brf Mårtens Hus bor ni i bilfritt område med naturen utanför dörren. Vi är i den östra delen av stan och med Lunds små avstånd cyklar ni tryggt på cykelväg in till centrum på 10-12 minuter. I närområdet finns flertalet lekplatser, förskola och skolor. Skola och förskola nås tryggt via cykelväg utan att korsa större vägar. Även centrum nås via trygg cykelväg och med buss som avgår alldeles intill området. På promenadavstånd finns också flera mataffärer. Varje hushåll har möjlighet till parkeringsplats, den som tillhör denna lägenheten ligger precis intill.

Är du en blivande student men vill bo i ett lugnt område och få mer än en "studentetta" för din pengar kan denna bostad även passa dig då du, som sagt, cyklar till centrum och Universitetsområdet på ca 10 minuter och LTH & ekonomicentrum ligger ännu närmre.

Välkomna att boka in er på visning eller kontakta mäklaren för en privat visning om visningstiden inte passar just dig.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Lund

Kontakta mäklaren

Fredrik Selmerhagen

MOHV Lund
Mäklare Fredrik Selmerhagen, MOHV Lund
0766-45 57 03

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.