Kollegievägen 34

Mårtens Fälad, Lund Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1991
Förening
BRF Mårtens Hus i Lund
Om föreningen
Avgift
2 987 kr/mån
Driftkostnad
7 000 kr/år
Pris/m²
35 481 kr/m²
Antal besök
2 197
Dagar på Hemnet
8

Ett mycket trivsamt radhus med en fint renoverad interiör och rättvänd & solsäker trädgård. Med egen ingång, utan granne ovanpå och hörnläge är huskänslan verkligen påtaglig. Huset är renoverat för ett par år sedan i en stil som verkligen tilltalar, precis sådär lagom trendigt som man vill ha det. Parkettgolvet har en ljusare yta än den annars ofta valda varianten, vilket ger er en mer modern känsla. Att golvet dessutom är lagt flytande utan trösklar förhöjer också känslan. Med ytterst smakfull köksinredning och design ges ni inget till övers att önska här. Ljusgrå luckor, tegelmönstrat kakel och integrerade vitvaror - här trivs man!

Att radhuset har egen separat tvättstuga är verkligen ett stort plus, precis som den rymliga klädkammaren. Att trädgården och utemiljön kommer till sin fulla rätt först om några månader förstår ni såklart och när våren och sommaren så småningom kommer kan ni njuta av er egna insynsskyddade trädgård med stort trädäck, uppvuxen häck och plats för plantering och umgänge.

I Brf Mårtens Hus bor ni i bilfritt och mycket omtyckt område med naturen utanför dörren. I närområdet finns flertalet lekplatser, förskola och skolor. Skola och förskola nås tryggt via cykelväg utan att korsa större vägar. Även centrum nås via trygg cykelväg och med buss som avgår alldeles i närheten. Föreningen erbjuder dessutom parkeringsplats. På promenadavstånd finns också flera mataffärer.

Välkomna att boka in er på visning av detta fina radhus - ni blir inte besvikna!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Lund

Kontakta mäklaren

Fredrik Selmerhagen

MOHV Lund
Mäklare Fredrik Selmerhagen, MOHV Lund

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.