Vaktmästaregången 8

Masthugget, Göteborg Se på karta

2 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1967
Förening
BRF Masthugget
Om föreningen
Avgift
3 521 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
44 370 kr/m²

Välkomna till en ljus och härlig gaveltvåa med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge som bjuder på många soltimmar. Välplanerat kök med bra förvaring och utrymme för stora middagssällskap. Generöst sovrum med lugnt gårdsläge samt klädkammare i nära anslutning. Helkaklat badrum med tvättmaskin.
Möjlighet finns att skapa ett tredje rum om så önskas. Se alternativ planlösning som förslag.

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 60 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Lundin Fastighetsbyrå