Kommande

Pingstvägen 28, vån 3 / 3

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Våning
3 av 3
Byggår
1939
Förening
BRF Tele
Om föreningen
Avgift
2 950 kr/mån
Driftkostnad
9 900 kr/år
Pris/m²
62 647 kr/m²
Kommande

VACKER TVÅA HÖGST UPP MED MILSVID UTSIKT!

- Öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp
- Bevarade originaldetaljer
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Stort kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Låg avgift där värme, vatten, bredband (1000 Mbit) och kabel-TV ingår
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna att förälskas i denna drömbostad i mysiga Midsommarkransen! Läget är perfekt på höjden av Pingstvägen med utsikt över takåsar och grönskande trädkronor. Här i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter omringas de vackra fastigheterna av lummiga innergårdar med sirenbuskar och fläderblom.

Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Planlösningen är fantastisk med delvis öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som ytterligare bidrar till det ljuvliga ljusflödet.

Köket har gott om förvaring bakom vita luckor och med full maskinell utrustning, invid köket finns plats för större matgrupp. Vardagsrummet är lättmöblerat med stort fönsterparti och med vackra fönsterbräden i teak. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober både i sovrummet och bevarade originalgarderober i hallen. Dessutom finns ett stort förråd i källarplan. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om 2007 kr/kvm (årsredovisningen 2020). 1000 Mbit bredband ingår i den redan låga avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, 3 övernattningslägenheter, samlingslokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Rebecca Steene

BOSTHLM Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Rebecca  Steene, BOSTHLM Hägersten/Liljeholmen
0703651992

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.