Svandammsvägen 10 - Accepterat pris!

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

2 795 000 kr

2 495 000 kr +12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1936
Förening
BRF Lejongapet 34
Om föreningen
Avgift
2 441 kr/mån
Driftkostnad
4 300 kr/år
Pris/m²
84 697 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! - Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till denna förtjusande minitvåa belägen i en välskött förening med mycket att tillgå den enskilda medlemmen.

Här erbjuds ett boende med charm och ett underbart ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet i vardagsrummet och det vackra runda fönstret i sovrummet. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med luftiga ytor och vackra besparade detaljer. Ljuvligt sällskapsrum med generösa ytor, matplats för trevliga middagar med vänner och ett kök med bevarade detaljer. Vidare finns här ett mysigt sovrum samt badrum med dusch.
Föreningen har mycket god ekonomi, styrelsen håller också diskussion om en avgiftssänkning med ca 10%. Medlemmarna har tillgång till gym, bastu, tvättstuga, hobbyrum samt en grönskande trädgård med pergola och grillmöjligheter.

Eftersökt läge mitt i idylliska Midsommarkransen. Rikligt utbud av restauranger, caféer och servicecentra i området. Goda kommunikationer med någon minuts gång till Midsommarkransens tunnelbanestation. Tunnelbanans röda linje tar dig vidare söderut, eller in mot söder på 6 minuter och Stockholm city på 13 minuter. Perfekt för dig som vill bo i lugnt och trevligt område men också ha nära till citypulsen.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Varmt välkommen till Svandammsvägen 10!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Cecilia Björklund

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Cecilia Björklund, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
073-7457500