Bergsgatan 2B

Möllevången, Malmö Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Byggår
1907
Avgift
3 219 kr/mån
Pris/m²
34 841 kr/m²

I charmig fastighet anno år 1907 finner Ni denna optimala 2:a i cityläge med närhet till allt som går att önska. Bostaden ligger på lugn och trivsam innergård. Lägenheten karaktäriseras av högt i tak, välplanerade ytor och rikligt med ljusinsläpp. Till bostaden hör en balkong i som vetter mot innergården. Kan det bli bättre?

Genomgående fint skick med påkostade och genomtänkta renoveringar. Golven pryds av parkett och väggar är neutralt målade i vitt. Köket erbjuder goda förvarings- och arbetsmöjligheter med vitt kakel ovan samt full maskinell utrustning inkl diskmaskin och vinkyl. Vardagsrummet är socialt och delvis öppet mot köket. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både dubbelsäng och önskad möblering. Rummet vetter mot innergården.

Brf Kastanjen 7 är en solid brf med låg belåning och låg avgift till föreningens medlemmar där bl a bredband och kabel TV ingår. Till lgh hör ett vindsförråd samt två stycken källarförråd.

Med gångavstånd till City, Möllan och Triangeln är det smidigt till shopping, café, restaurangutbud, pendlingsmöjligheter eller varför inte ta sig ner på kontinenten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City