Gyllenstensgatan 1

Munkebäck, Göteborg Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2010
Förening
BRF Stencristallen
Om föreningen
Avgift
2 466 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år
Pris/m²
49 833 kr/m²
Antal besök
1 688
Dagar på Hemnet
9

I en modern fastighet från 2010 finns denna väldisponerade tvåa om 60 kvadratmeter. Hiss, övernattningslägenhet, bastu och garage i skuldfri förening gör detta till ett mycket bekvämt boende. Avgiften är endast 2 466 kr, inklusive TV, bredband och IP-telefoni.

Varmt välkomna till denna fina och ljusa genomgångsbostad i toppskick. Här finner man ett boende med perfekt disponerade samt stora sociala ytor, bekvämligheter och fina neutrala materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är anpassad efter ett modernt sätt att leva. Sovrummet ligger lugnt placerat mot baksidan och erbjudet goda förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderoben. Det finns även gott om förvaringsutrymmen i hallen tack vare flertalet garderober. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger gott om ljusinsläpp. Intill entrén finns en trivsam egen uteplats i västerläge, med utrymme för mindre möblemang och blommor.

Här bor man nära naturen med Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt inom gång/cykelavstånd. Mycket bra kommunikationer med cykelvägar in mot city och någon minuts gångavstånd till både Munkebäckstorgets och Solrosgatans spårvagns- och stombusshållplatser. En kort promenad till Munkebäckstorgets generösa serviceutbud och närhet även till ICA Kvantum, systembolag, bensinstation och gym. Flera populära restauranger och take-aways i området.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Jakobsson för exklusiv möjlighet till denna bostad!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    feb
    Idag kl. 12:30–13:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.