Stenroddargränd 3

Munksjöstaden, Jönköpings kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
Riksbyggen BRF Pappersmakaren
Om föreningen
Avgift
3 584 kr/mån
Pris/m²
45 690 kr/m²

Det här är en en bostad med enastående och klok kvadratplanering, ljusa rum & bekväma detaljer. Lägenheten på Stenroddargränd 3 är på samma gång funktionell som elegant och i ett okomplicerat bra skick.
Man har inte nallat på det ena för att lyfta det andra och ytan på knappt sextio kvadrat fördelas över två rum och kök och pekar upp en bra bit i huset. Det här är en bostad för dig som vill ägna tiden åt inredning istället för renovering.
Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns här både vårdcentral, apotek och postombud. Och numer kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför, käka god vedugnsbakad pizza eller supergod sushi.
Promenaden runt Munksjön kan snabbt bli till en vana och närheten till Stadsparken är också en given attraktion för stora och små med barnasinnet kvar.
En rutin för många är också att ta en kort promenad förbi Hemköp för att inhandla middagens ingredienser i samband med att soporna slängs.

Den här bostaden kommer snart bli till salu. Är du intresserad och vill redan nu veta mer så är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100