Vaggerydsgatan 18

Munksjöstaden, Jönköpings kommun Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Munksjöstaden Kvarter 10B
Om föreningen
Avgift
3 024 kr/mån
Pris/m²
43 646 kr/m²

Det här är ingen vanlig lägenhet på Kvarter 10. Bland annat är det terrassen som löper utmed hela bostaden som sticker ut och tilltalar. Så strosa runt en stund i detta generösa och fräscha hem, brygg en kopp kaffe och bred ut dig på den stora terrassen, där solen redan värmt upp trädgårdsmöblerna och där värmen håller sig ända fram till kvällen. Placeringen på lägenheten är toppenfint med ett luftigt läge.
Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Ett angenämt bekymmer du garanterat vänjer dig vid.
Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Och nu kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför och käka god vedugnspizza eller god sushi .
Promenaden runt Munksjön kan snabbt bli till en vana och närheten till Stadsparken är också en given attraktion för stora och små med barnasinnet kvar.

Kontakta mäklaren för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Nathan Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Nathan Efram, Bjurfors Jönköping
0723-271100