Kommande

Björkmansgatan 14

Näsby, Örebro kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Disponentparken 2
Om föreningen
Avgift
2 643 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
39 118 kr/m²
Kommande

Välkommen till en mycket fin och välskött tvårummare med kanonläge i hörnet av huset. Stor balkong om hela 13 kvm i sydvästläge med utsikt mot innergården och Disponentparken! Här får du som köpare mervärden i form av bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt den stora balkongen i soligt läge.
I form av förvaring finns det fyra garderober i hallen samt ytterligare två garderober inne i sovrummet. Det finns även ett vindsförråd i samma hus.

Välskött och stabil förening som äger marken. Låg månadsavgift; 2.643 kr inkl värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv, bredband och ip-telefoni. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal där kostnaden för hushållsel läggs på hyresavin. Föreningen står för de fasta kostnaderna och de boende för förbrukningen. I området finns parkeringsplatser, carportplatser och besöksparkeringar. I Disponentparken får du ett lugnt och mycket fint parkliknande bostadsområde. Det är cykelavstånd till både city, USÖ och universitetet, men när du kommer hem är det lätt att koppla av. Populärt område för både yngre, äldre och barnfamiljer. Nära till mataffärer, blomaffär, gym och olika typer av restauranger. Österut har du hela naturreservatet Oset och Rynningeviken att utforska, områden med fantastiskt fina promenadstråk och skridskoåkning på Hjälmaren vintertid!

"Här bor du lugnt och skönt med ett alldeles lagom avstånd till city!"

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro

Kontakta mäklaren

Fred Rehn Janowicz

Mäklarhuset Örebro
Mäklare Fred Rehn Janowicz, Mäklarhuset Örebro
0728198151

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas