Kommande

Källtorpsvägen 14

Näsby Park, Täby kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Parkentrén i Näsby park
Om föreningen
Avgift
4 153 kr/mån
Driftkostnad
4 400 kr/år
Pris/m²
54 609 kr/m²
Kommande

+ Bästa tvåan i området
+ Högst upp i huset
+ Större tvåan i området (64 kvm)
+ Inglasad balkong i bästa sydvästläge
+ Exklusiva tillval i kök och badrum

Detta är en kommande bostad, för mer information eller bokning av privatvisning, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected]

Varmt välkommen till denna stora och ljusa tvåa högst upp i huset. Denna lägenhet är enligt de flesta, områdets bästa på grund av att den ligger högst upp i huset på hörnan utan insyn. Här välkomnas du av en stor hall med stenplattor och gott om förvaring. Ett stort och ljust vardagsrum i hörnet av huset med plats för både en stor soffa, matgrupp och om så önskas även en arbetsplats för hemmajobb eller ett piano. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och ger det sociala samtidigt som det får sin egen del för matlagning. Exklusiva tillval med bänkskiva i sten. Från vardagsrummet kommer du ut till balkongen som har sol från förmiddagen tills den går ner sent på kvällen. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och garderober med spegelväggar. Modernt och fräscht badrum med både tvätt och torkmaskin samt badkar. Här bor du med direktaccess till garage samt förråd via hiss. Solid bostadsrättsförening.

Missa inte chansen att förvärva denna unika lägenhet, som kommer att bli din drömlägenhet - kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman direkt!

I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, utegym, rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Gångavstånd till Stora Värtan och sandstrand. Mycket goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby
0725550226

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.